torstai 22. maaliskuuta 2012

Postaus #2

Nightwishia kuunnellen. :) Aivan mahtava kyseinen bändi, olen nyt niiin rakastunut "Imagenaerum"-levyyn.... <3

Kääk. Tuo "100 kirjaa vuonna 2012" haaste tulee meneen varmaan tiukille, varsinkaan kun en aattellu lukea mitään sajrakuvakirjoja..... Listaampa tähän lukemani:

1. Langennut enkeli - Becca Fitzpatrick.
    Ei vampyyreitä, ihmissusia eikä noitia. Tällä kertaa langennut enkeli. Päähenkilö lukiolainen Nora joutuu eräällä koulutunnilla istumaan salaperäisen Patchin viereen. Patch tuntuu tietävän kaiken Norasta.
    Kaikkea kummallista alkaa tapahtua, ja Noran kimppuun hyökätään. Nora ei tiedä keneen pitäisi luottaa.
    Omasta mielestäni aivan mahtava alku. Ehkä vähän tylsähkö alku, mutta loppua kohden parani. Suosittelen :)

2. Tyttö tulevaisuudesta - Mila Teräs.
    Aada saa kesätyökseen käydä kastelemassa vanhassa pappilan rakunnuksessa olevaa oleanteri-puuta. Paljastuukin, että pappilan pianoa soittamalla hän pääsee 1800-luvun loppupuolelle...
   Ei mikään erityinen, ihan mukava "välipala". Joku voi tykätä, mutta ei kuulu omiin suosikkeihini.


3. Paahde - Louis Sachar.
    Stanley Yelnats'n sukua varjostaa kirous. Kirouksen aiheuttajaa kutsutaan "kelvoton-kurja-mätämuna-sikavaras-isoisoisoisä"-nimellä  kirjassa. Stanley joutuu Greenjärven leirille, mikä ei ole kovin hempeä paikka. 
  Kiva ja mielenkiintoinen kirja. Piti koulussa lukea, nii siksi luin. Ei ehkä heti olisi nimen/kannen/takakannen perusteella mukaan jäänyt kirjastosta, mutta oli loppujen lopuksi iloinen yllätys. Ihan hyvä, suosittelen :)


4. Nälkäpeli - Suzanne Collins.
    Pohjois-Amerikka on menneisyyttä, ja tilalla on uusi ja mahtava Panem. Maan pääkaupunki on Capitol, joka johtaa koko maata. Nälkäpeli on vuosittain järjestettävä tosi-tv ohjelma, johon lähetetään arvonnalla valitut yksi tyttö ja poika kultakin vyöhykkeeltä, joita on 12. Päähenkilö on 16-vuotias Katniss, joka ilmoittautuu kisaan vapaaehtoiseksi pikkusiskonsa tilalle.
  Kirja nousi heti tämänhetkiseksi suosikikseni! <3 Aivan paras! Suzanne Collins on oikea sanataituri. Suosittelen lämpimästi. Alun 20 ekaa sivua voivat olla aika tapahtuma-rauhallisia (vai voiko sanoa vajaita), mutta ei silti turhaa tietoa. 


Tälläistä tällä kertaa. Kävin kirjoittamisen lomassa syömässä itse tekemääni kana-nuudelipastaa :) Oli ihanaa <3 Ei mulla muuta :)


~Maisa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti