lauantai 22. kesäkuuta 2013

Odotuksia ja yllätyksiä :)

Viime viikon olin tosiaan kesätöissä leirillä, ja aivan mahtavaa oli! Ei vois parempia kesätöitä toivoa ! :)


Sain tämmösen tuliaisen leirille kun pyysin :) Salmiakkisuklaa = ah, rakkaus <3 jäätelö ei ole mun, mutta se näytti kuvassa niin kivalta laittaa noi vierekkäin :D (kaverini kuvasi)


 Tuossa noi aamukammat mikkä tein yks ilta järkyttävän tylsyyden vallassa. Alemmasta tuli vähän liian kirjava, mutta eeei se mitään :) Lukio alkaa siis mulla tänä syksynä ja hui, se jännittää ! Vaikka jatkankin täällä samalla paikkakunnalla tossa tutussa rakennuksessa, nii siltiki siinä on jotain mikä pikkasen jännittää :D


Asiasta toiseen, kuuntelin tänään ekaa kertaa sen Saara Aallon suht uuden biisin ja yllätyin suuresti ! En oo tähän mennessä tykännyt Saarasta yhtään, mutta nyt kolahti, ainakin toi yks biisi. You had my heart <3 Siitä huolimatta, että biisi kuulostaa aivan Bond-kopiolta, tykkään siitä hirmusesti! Mielipiteeni Saarasta on osittain muuttunut tän myötä :) Biisin musiikkivideo on muuten harvinaisen hieno SUOMALAISEKS musiikkivideoksi, kerrankin siihen on panostettu kunnolla. Täähän on vaan mun mielipiteeni, jos muut ei tykkää, ei sitte mitään :)


*************

~Maria~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti